"Easy Way Koeriersdienst voor al uw spoedzendingen"

DUURZAAM:

Easy Way met  30 jaar ervaring, streeft er naar om op een duurzame wijze haar doelstelling(en) te halen!

Daarnaast:  het bieden van een perfecte en professionele dienstverlening...in het verlengde van uw organisatie. 

Ons motto..."afspraak is afspraak".

BEREIKBAAR DAY BY DAY 24/7:    

Easy-Way is inzetbaar op elk moment en tijd wanneer u dit wenst, haalt en levert  "Just in Time" dag en nacht.

 

 

SPECIFIEK:     

Easy-Way  biedt specifieke dienstverlening, in het verlengde van uw organisatie; volgens uw wensen en voorwaarden, zowel Nationaal als Internationaal.

Mede door deze specifieke dienstverlening kan Easy-Way vele toeleveringsbedrijven van bijvoorbeeld; comp.onderdelen, pompen en gereedschappen tot haar vaste klanten rekenen en..... sinds kort .... Koeltransport leveren. 

HOOGSTE PRIORITEIT:

Iedere zending krijgt de hoogste prioriteit en gaat rechtstreeks van opdrachtgever naar afleveradres, dat is wat wij zien als service, zeker als er een monteur wacht, of.. als er een productieband stil staat!

WAGENPARK:

Doormiddel van E-Courier beschikken wij over een groot een representatief wagenpark:  personenauto's, combo's, transsportbussen en wagens met laadklep, welke op elke locatie in Nederland kan voorrijden.  

TRACEERBAAR:

Dankzij E-Courier is ons wagenpark zichtbaar in heel Europa, en weten wij precies waar uw zending zich bevindt, maar...ook de exacte tijd van aflevering!

 

Geachte bezoeker van Easy Way Koeriersdienst,

Hartelijk welkom op onze site, we hopen U van dienst te kunnen zijn met onze dienstverlening, mocht Uw onderneming specifieke vervoerwensen hebben,  kijk op onze site naar de mogelijkheden die wij uw onderneming kunnen bieden.

Mocht er toch nog vragen zijn, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op 036-5369897.

Met vriendelijke groet.

Planning Easy Way Koeriersdienst.

info@easy-way.nl